Υπηρεσίες domain και web hosting με το Papaki

Υπηρεσίες domain και web hosting με το Papaki

Το Papaki ιδρύθηκε πριν 13 χρόνια και συγκεκριμένο το 2004. Ο σκοπός του παπάκι είναι να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις, ιδιώτες καθώς και δημόσιους φορείς τόσο για κατοχυρώσεις domains σε όλες τις διαθέσιμες καταλήξεις όσο και σε υπηρεσίες web hosting. Το papaki είναι εγκεκριμένος καταχωρητής για .gr domains από την ΕΕΤΤ(την αρμόδια αρχή για τα Ελληνικά domains) αλλά είναι και ο μοναδικός εγκεκριμένος πάροχος στην Ελλάδα από την ICANN για τα διεθνή domains! Αυτό αποτελεί μια σπουδαία και ξεχωριστή διάκριση για το papaki καθώς το να γίνεις εγκεκριμένος καταχωρητής από την ICANN είναι μια σπουδαία εξέλιξη.

Οι υπηρεσίες στο papaki

Υπηρεσίες domain

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στο παπάκι χωρίζονται σε υπηρεσίες domains και σε υπηρεσίες hosting. Και οι δυο υπηρεσίες χωρίζονται στις υπηρεσίες λιανικής – δηλαδή υπηρεσίες απευθείας σε τελικούς πελάτες ή υπηρεσίες που προορίζονται για μεταπωλητές και άλλες εταιρείες hosting. Το παπακι προσφέρει ένα από τα καλύτερα προγράμματα reseller στη χώρα μας με ελκυστικά χαμηλές τιμές στα .gr domains που φτάνουν ακόμα και τα 15€ / .gr domains / 2 χρόνια! Όσα περισσότερα domains έχετε στο λογαριασμό σας, τόσο χαμηλότερες τιμές θα έχετε στις κατοχυρώσεις και τις ανανεώσεις.

Υπηρεσίες hosting

Μέσω της tophost, το papaki προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες web hosting που χωρίζονται στο απλό shared hosting, στις υπηρεσίες cloud hosting, στα πακέτα μεταπωλητών – resellers καθώς και στους dedicated servers. Όλες οι υπηρεσίες web hosting της tophost καλύπτονται από την φανατική υποστήριξη της μητρικής εταιρείας. Τόσο οι υπηρεσίες της papaki όσο και της tophost καλύπτονται από την ίδια εταιρεία, με χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες διαδικτύου.

Τιμές papaki

Οι τιμές στο papaki κυμαίνονται ανάλογα τις υπηρεσίες που θέλετε να επιλέξετε καθώς και τον όγκο παραγγελιών. Όσα περισσότερα domains ή υπηρεσίες hosting έχετε, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα έχετε. Οι τιμές για τα .gr domains ξεκινάνε από τα 15€ για τη κλίμακα με τη μεγαλύτερη έκπτωση και φτάνουν εως τα 22€ για την ανώτερη κλίμακα. Από την άλλη, οι υπηρεσίες hosting της tophost ξεκινάνε από μόλις 1.90€ / μήνα.

Backorder

Στο παπακι θα βρείτε επίσης μια πρωτοπόρα υπηρεσία για το Ελληνικό διαδίκτυο, την υπηρεσία domain backorder. Μέσω αυτής μπορείτε να παρακολουθείτε όποιο domain σας ενδιαφέρει και μόλις αυτό ελευθερωθεί, η υπηρεσία του papaki θα το κατοχυρώσει άμεσα έτσι ώστε να γίνει δικό σας! Η χρεώση της υπηρεσίας είναι στα 10€ / domain

Resellers

Τόσο στο papaki όσο και στην tophost μπορείτε να βρείτε ειδικά πακέτα και ξεχωριστές τιμές για μεταπωλητές. Εαν θέλετε να μεταπουλήσετε υπηρεσίες web hosting καθώς και domains, τότε οι υπηρεσίες της εταιρείας θα σας καλύψουν απόλυτα. Από το Papaki θα λάβετε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να μπορείτε να κάνετε άμεσα αναζήτηση για τα δικά σας domains ή των πελατών σας μέσα από τη δική σας ιστοσελίδα ενώ μέσω της tophost θα λάβετε έναν master πίνακα ελέγχου όπου θα μπορείτε να διαχειρίζεστε όλους τους λογαριασμούς των πελατών σας! Τα πακέτα reseller hosting ξεκινάνε από αρκετά οικονομικές τιμές, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να αρχίσουν με ευκολία τη δική τους εταιρεία!

Σύνοψη

Οι υπηρεσίες στο papaki αλλά και στην tophost είναι οι κορυφαίες στην Ελλάδα και προτείνονται ανεπιφύλακτα. Εαν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήμα, μπορείτε να παραγγείλετε τόσο domains όσο και web hosting μέσα από το website της tophost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *