Αεροπορικά εισιτήρια με την airtickets

airticketsΑεροπορικά εισιτήρια με την airtickets

Η airtickets.gr είναι η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Τα αεροπορικά με την airtickets είναι πάντα τα πιο οικονομικά και αυτός είναι ο νο1 λόγος που όλοι οι ταξιδιώτες επιλέγουν την airtickets για τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες!

Γιατί όμως να επιλέξετε τα αεροπορικά με airtickets;

Όπως προείπαμε, η airtickets είναι η νο1 εταιρεία στην Ελλάδα και βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στα αεροπορικά εισιτήρια(σύμφωνα με την ΙΑΤΑ). Αυτό τη καθιστά ως την απόλυτη υπεύθυνη και εξυπηρετική εταιρεία στον κλάδο της. Σχεδόν στο 99% των περιπτώσεων, τα αεροπορικά εισιτήρια μέσα από την πλατφόρμα της airtickets.gr έχουν πάντα τη χαμηλότερη τιμή, απ’όλο το διαδίκτυο. Αυτό οφείλεται στις πολύ καλές συνεργασίες που κάνει η εταιρεία, κλείνοντας πάντα τα καλύτερα δυνατά πακέτα με τις αεροπορικές εταιρείες και μη έχοντας καθόλου οφειλές στο ενεργητικό της. Επειδή συχνά πυκνά έρχονται στην επιφάνει εταιρείες φαντάσματα(δεν έχει ξεχαστεί ακόμα η airfasttickets και τα ποσά που άφησε ακάλυπτε), καλό είναι να εμπιστεύεστε εταιρείες που είναι εδραιωμένες και καταξιωμένες. Η καταξίωση της airtickets έρχεται και μέσα από τη παρουσία της σε 15 κράτη, μέσω τοπικών γραφείων και ιστοσελίδων. Κάθε ημέρα πάνω από 70.000 επισκέπτες αναζητούν αεροπορικά εισητήρια στην ιστοσελίδα της!

Η πλατφόρμα της airtickets

Η airtickets προσφέρει μια καταπληκτική πλατφόρμα, προσβάσιμη τόσο από υπολογιστή με οτιδήποτε λειτουργικό, όσο και από mobile & tablet συσκευές. Η κράτηση γίνετε εύκολα μέσα σε μερικά βήματα και μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σας, για μελλοντικές κρατήσεις.

Εταιρείες που συνεργάζονται με την airtickets

Στην airtickets θα βρείτε αεροπορικά εισητήρια απ’όλες τις μεγάλες και μη εταιρείες. Η εταιρεία έχει στη βάση της τόσο τις μεγάλες εταιρείες όσο και τις low cost όπως την easyjet, ryanair,κ.ο.κ. Οι τιμές που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της airtickets είναι σε πολλές περιπτώσεις, αρκετά χαμηλότερες απ’αυτές που θα βρείτε οπουδήποτε στο διαδίκτυο.

Τιμές airtickets

Οι τιμές στην ιστοσελίδα της airtickets είναι αρκετά χαμηλότερες απ’ότι θα βρείτε στον ανταγωνισμό και στις υπόλοιπες ιστοσελίδες που κάνουν κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια. Η Skyscanner για παράδειγμα, στα ίδια ακριβώς εισιτήρια, πολλές φορές είναι 30-40€ πιο ακριβή. Αυτό συμβαίνει για αρκετούς λόγους και ένας από τους πιο βασικούς είναι ότι η Skyscanner είναι μεσάζοντας στα αεροπορικά, ενώ η airtickets αγοράζει απευθείας από τις εταιρείες και την διαχείριση της IATA.

Άλλες υπηρεσίες airtickets

Πέρα από αεροπορικά εισητήρια, η airtickets προσφέρει υπηρεσίες διαμονής, ενοικίαση αυτοκινήτων, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets και δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες!

Δείτε τη τελευταία διαφήμιση, για το 2017 της Airtickets!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *